Λογισμικό για δωρεάν

     
 

    Λογισμικό για εγγραφή βίντεο δωρεάν

       
       
       
       
  VideoPad Video Editor  είναι ένα λογισμικό για την καταγραφή βίντεο δωρεάν, συντάκτης για αρχάριους. Drag and drop βίντεο κλιπ για εύκολη επεξεργασία βίντεο Εφαρμογή εφέ και μεταβάσεις, ρυθμίστε την ταχύτητα βίντεο και περισσότερα. Επεξεργασία βίντεο από οποιαδήποτε βιντεοκάμερα Σύλληψη βίντεο από βιντεοκάμερα DV, VHS, κάμερα, ή την εισαγωγή πιο οποιαδήποτε μορφή αρχείων βίντεο συμπεριλαμβανομένων των AVI, WMV, 3gp, wmv και divx. Γεμάτη μεταβάσεις και τα οπτικά εφέ Πάνω από 50 οπτικά και εφέ μετάβασης για να προσθέσετε μια επαγγελματική πινελιά στις ταινίες σας. Δημιουργία βίντεο για το DVD, HD, το YouTube και άλλα Burn project ταινία σας σε DVD για αναπαραγωγή σε τηλεόραση, είτε ως αυτόνομο αρχείο βίντεο για να απολαύσετε στο διαδίκτυο και φορητές συσκευές.   Windows Live Movie Maker                        Δημιουργήστε παρουσιάσεις πολυμέσων με τον εύκολο τρόπο. Με το Windows Live Movie Maker, μπορείτε να μετατρέψετε γρήγορα τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας σε μεγάλες ταινίες. Προσθέστε ειδικά εφέ, μεταβάσεις, τους ήχους και τις περιγραφές για να μεταφέρει το μήνυμα.
       
  Pinnacle VideoSpin  είναι ένα λογισμικό για την καταγραφή των δωρεάν βίντεο, ανάμειξη βίντεο, φωτογραφίες και μουσική, εύκολο στη χρήση.   VirtualDub  είναι ένα λογισμικό για την καταγραφή βίντεο ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για επεξεργασία βίντεο. Υποστηρίζει MPEG-2, AC3, Ogg Vorbis και MP3 VBR στην αρχική VirtualDub.
       
  Avidemux   είναι ένα λογισμικό για την καταγραφή βίντεο για απλές περικοπές, το φιλτράρισμα και την κωδικοποίηση.   Επεξεργασία βίντεο Δάσκαλος είναι ένα λογισμικό για την καταγραφή βίντεο από οποιαδήποτε μορφή AVI (DivX, xvid.itd και MPEG βίντεο χωρίς απώλεια ποιότητας.
       
  SuperDVD Video Editor   είναι ένα λογισμικό για την καταγραφή βίντεο, γ omplete editor από τη βασική περικοπή έως την τελική επεξεργασία. Σύλληψη Film μορφή κάμερα, DV κάμερα, TV κάρτα σε Divx ή Avi μορφή αρχείου για την μύγα. Επεξεργασία AVI ή Divx ή άλλη μορφή αρχείου με τα πλαίσια ελέγχουν Αντιγράψτε Κάθε μέρος της ταινίας και να το αποθηκεύσετε. Divide / Συγχώνευση ήχου ή Vedio ρεύμα σε νέο αρχείο Αλλάξτε την ταχύτητα αναπαραγωγής και να προσθέσετε εφέ βίντεο. Πλήρης έλεγχος του ήχου και τα ρεύματα Vedio. Εύκολο να δημιουργήσετε μενού DVD. Άμεση Κάψτε οποιαδήποτε ταινίες σε φορμά VCD σε DVD.   Videolan Movie Creator  είναι ένα λογισμικό για την καταγραφή βίντεο δωρεάν. Η εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο από τους δημιουργούς του VLC Media Player. VideoLAN Movie Creator είναι ένα μη-γραμμικό λογισμικό επεξεργασίας για τη δημιουργία βίντεο με βάση libVLC και τρέχει σε Windows, Linux και Mac OS X!
       
  Sony Vegas Pro βίντεο                       Professional βίντεο και επεξεργασίας ήχου. Επεξεργασία SD ή HD βίντεο με τη λειτουργία drag-and-drop, το ποντίκι και το πληκτρολόγιο κλάδεμα, και κυματισμός επεξεργασία. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν πρότυπης τεχνολογίας υποτιτλισμού, multicamera εργαλεία επεξεργασίας, 32-bit floating-point επεξεργασία βίντεο, προσαρμόσιμη σχεδιαγράμματα παραθύρων, χρωματική κωδικοποίηση σπάνε, HDV / AVCHD / RED / SDI / υποστήριξη XDCAM, A ανίχνευση συγχρονισμού / V και επισκευής, καθώς και αυτόματη πλαίσιο κβαντοποίησης.   Adobe Premiere Elements                       Κάντε βίντεο στο σπίτι σας μοιάζουν με επαγγελματικές ταινίες.